Strandvakantie in Zandvoort

Mooiste strand van Nederland

 

Zandvoort staat natuurlijk bekend om het strand. Op mooie zonnige dagen kan je hier heerlijk tot rust komen en heerlijk eten en drinken bij de vele strandtenten die we kennen. Maar je kan er ook uren wandelen of fietsen in noordelijke (richting IJmuiden) of in zuidelijke richting (richting Noordwijk).

 

Actieve Strandvakantie Zandvoort
De actieve strandvakantie in Zandvoort is ontzettend leuk. Er zijn surfscholen die je helpen bij het golfsurfen, windsurfen, stand up paddle boarden (Over een niet te wilde zee peddelen) en kite surfen. Als je nog nooit gesurft hebt, dan kan je hier ook lessen volgen. Als je geen zin hebt om al je surfspullen mee te nemen, dan kan je ze hier huren.  Zandvoort is een ideale locatie om diverse watersporten uit te oefenen.

 

Paardrijden op het strand
Voor de liefhebbers van paardrijden kan je ook paardrijden over het strand van Zandvoort. Dit mag alleen in de winter maanden (van 1 oktober tot 1 maart). Bij de verschillende maneges zijn paarden te huur. Door de duinen lopen verschillende ruiterpaden, waar ook avontuurlijke tochten te maken zijn.

 

Eten aan het strand
Energie moet ook weer aangevuld worden. In de winter zijn er jaarrond strandpaviljoens, waar je na het uitwaaien een heerlijke kop soep of koffie kunt drinken. Ze beschikken ook over een uitgebreide menukaart.

 

Vier je strandvakantie in Zandvoort
Zandvoort is ideaal voor een geweldige strandvakantie. Je kan hier genieten van alle watersporten en meer. Boek via booking.com een accommodatie en geniet.