Fietsen in Zandvoort

De Mooiste Fietsroutes rondom Zandvoort

 

Zandvoort is de ideale uitvalsbasis voor uw fietsvakantie. De twee Nationale Natuurparken bieden honderden kilometers aan fietsplezier. Plaatsen als Noordwijk, IJmuiden, Haarlem en zelfs Amsterdam zijn per fiets bereikbaar. Lees hier meer over fietsen in Zandvoort en de leuke routes, die er mogelijk zijn.

 

Fietsen door de Natuur in Zandvoort
In en om Zandvoort kan je heerlijk fietsen. Er zijn honderden kilometers goed onderhouden fietspaden. In de mooie natuur kom je, langs de duinen en door bossen, helemaal tot rust. Er zijn ook bijzondere dieren die je kan zien. In de duinen lopen Schotse Hooglanders, wisenten en herten. Vogelliefhebbers kunnen bij de verscheidene vogelmeren hun hart ophalen. De bijzondere flora en fauna in de duinen en bossen rondom Zandvoort zijn ook de moeite waard om te ontdekken.

 

Zelf je fietsroute uitstippelen
De omgeving rondom Zandvoort maakt deel uit van een fietsroutenetwerk. Met de knooppunten kan je zelf je route samenstellen. Op die manier kan je je route zo lang of zo kort mogelijk maken als je zelf wil. Je bent nooit ver van de bewoonde wereld, waardoor verfrissingen, koffie en thee altijd in de buurt zijn.

 

Mountainbiken
Voor wie liever van de fietspaden afwijkt is er een speciaal mountainbike parcours. Naast het Circuit loopt hier een speciale route. Heerlijk door het mulle zand over heuveltjes en trapjes mountainbiken.

 

Kom Fietsen in Zandvoort
In Zandvoort valt genoeg op de fiets te ontdekken. Duinen, Bos, Parken, prachtige flora en fauna, genoeg om te zien voor een heerlijke vakantie. Boek via booking.com een accommodatie en geniet.

Fietsroutes in Zandvoort