Activiteiten in Zandvoort

Zandvoort is een geweldige vakantiebestemming met super leuke activiteiten

 

Zandvoort heeft een 9 kilometer lang en breed zandstrand waar je heerlijk kunt zonnebaden, zwemmen, surfen, kitesurfen en vele andere activiteiten. Daarnaast is het omgeven door prachtige duinlandschap, waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Amsterdamse Waterleidingduinen liggen vlakbij en zijn bekend om hun natuurlijke schoonheid. Maar er zijn nog veel meer landgoederen in de omgeving van Zandvoort die het bezoeken waard zijn.

 

Evenementen & Activiteiten
Er worden het hele jaar door verschillende evenementen gehouden, waaronder de Formule 1 Grand Prix, muziekfestivals en sportevenementen. Er is altijd wel iets te doen in Zandvoort.

 

Verblijf in Zandvoort
Er zijn veel verschillende accommodaties in Zandvoort, van hotels en vakantiehuizen tot campings. Er is voor elk budget wel iets te vinden. Je kunt zelfs een compleet ingericht strandhuisje huren op het strand.

 

Horeca
In Zandvoort zijn er tal van restaurants, caf├ęs en strandtenten waar je heerlijk kunt eten en drinken. Geniet van verse visgerechten, lokale specialiteiten en internationale gerechten. Neem plaats op een van de talrijke terrassen in het centrum.

 

Circuit Zandvoort
De populariteit van de Formule1 is niet onopgemerkt gebleven. Iedere racefan kan zijn hart achterna in Zandvoort. Het racecircuit biedt veel mogelijkheden om zelf te racen. In een simulator, maar ook in een echte sportwagen. Er zijn ook racescholen, waar je je licentie kunt halen. Ook worden er cursussen gegeven om je rijvaardigheid verbeteren, zoals de Drift training, de Basic Safety Training en nog veel meer.

 

Zandvoort & Haarlem + Amsterdam
Zandvoort heeft een treinstation en is goed bereikbaar. In 10 minuten ben je in Haarlem, met zijn leuke winkelstraten, terrasjes op de Grote Markt naast de Grote of Sint Bavokerk, een laatgotische middeleeuwse kruisbasiliek. In 35 minuten ben je in Amsterdam de 17e-eeuwse hoofdstad van Nederland. Het staat vol met historische gebouwen, heeft een pittoreske grachtengordel en kent een aantal musea van wereldniveau, zoals het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.

 

Marken en Volendam goed bereikbaar
Ook zijn er veel toeristische uitjes in de omgeving zoals een bezoek aan Marken en Volendam. In Volendam gaat er een veerboot naar Marken met zijn leuke huisjes. De Zaanse schans met zijn authentieke huisjes, molens en een kaas en zuivelboerderij. Er worden nog oude ambachten beoefend. In het voorjaar is een bezoek aan De Keukenhof met zijn bloemenpracht een aanrader.

Activiteiten in Zandvoort

Er staan 32 beelden in Zandvoort. Die kunnen allem...

Zandvoort heeft een uitdagende 9-holes linksbaan m...