Evenementen Zandvoort Circuit Run

Zandvoort Circuit Run 24-3-2024

Zandvoort Circuit Run 24 maart 2024

De Circuit Run in Zandvoort is een fantastisch evenement voor zowel hardlopers als toeschouwers. Het parcours start vanuit de pitstraat op het circuit van Zandvoort. Alle afstanden lopen eerst een gehele ronde over het circuit. Daarna gaat het parcours richting het strand, de duinen en het dorp. De finish van alle afstanden is weer op Circuit Zandvoort.

De sfeer tijdens de circuit run is altijd positief en gezellig. Er zijn muziekpodia op het parcours opgesteld waar live bands optreden, wat zorgt voor extra motivatie en energie voor de deelnemers. Ook zijn er verschillende kraampjes waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en een drankje. De Circuit Run is heel afwisselend.

Ook voor de toeschouwers is er genoeg te doen tijdens de Circuit Run. Zo is er een speciaal toeschouwersgedeelte waar men kan genieten van het circuit en de hardlopers. Er is ook een groot scherm opgesteld waarop de race te volgen is.

In het algemeen is de Circuit Run in Zandvoort een geweldig evenement waarbij hardlopen en plezier hand in hand gaan. De hoofdafstand en race is 12 kilometer. Daarnaast kun je kiezen voor de 10 Engelse mijl (16,1 km) of de 4 kilometer (alleen over het circuit). Voor de kinderen is er een speciale ronde.

Er is een goed doel gekoppeld aan de hardloopwedstrijd. Dit jaar is dat Villa Joep, de stichting die wetenschappelijk onderzoek doet naar neuroblastoom. Neuroblastoom is kanker van de voorlopercellen van het onwillekeurige zenuwstelsel. De meeste kinderen die het krijgen, zijn onder de 4 jaar. De tumor komt het meeste voor in het merg van de bijnier in de buik, en soms in de borstholte, het bekken of de hals. Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen aan deze stichting.

Verblijven in Zandvoort

Voor wie van ver moet komen zijn er natuurlijk mogelijkheden om te overnachten in Zandvoort. Hier lees je meer over de verschillende accommodaties: Overnachten in Zandvoort of bekijk hier direct de 5 beste hotels in Zandvoort. Of blijf nog een paar dagen extra en geniet van mooie wandelingen in Zandvoort.

Inschrijven

Inschrijven voor de Zandoort Circuit Run kan hier: www.zandvoortcircuitrun.nl

IMG_5735
circuit run 2