Kamperen in Volkwagen in Zandvoort

Vintage at Zandvoort -21 tot en met 23 april

Vintage at Zandvoort

21 tot en met 23 april 2023

 

Veel oude Volkswagens staan centraal in het weekend Vintage at Zandvoort op P de Zuid. Het gepruttel van luchtgekoelde motoren is terug van weggeweest. De deelnemers komen uit Nederland, maar ook uit andere landen om hun vaak gerestaureerde of verbouwde Volkswagen te bewonderen. Ze slapen in tenten bij hun geliefde automobiel of slapen in oude volkswagenkampeerbusjes.

Er is van alles te doen op de camping. Er is een rokerij van makreel, er zijn verkooppunten van vintage kleding, verkooppunten van accessoires en onderdelen van Volkswagens. In het midden van de camping staat een grote tent waar iedereen elkaar kan ontmoeten, want de Volkswagenliefhebbers zijn zo langzamerhand een grote familie geworden.

De Volkswagen is een geweldige auto, maar er komt heel wat bij kijken om hem aan de gang te houden. Door de originele rubberen slangen in de motor moeten we een ethanol-killer aan de benzine toevoegen. De motor loopt alleen op minerale olie, en zo zijn er nog wel meer minpunten. Toch zullen de bezitters van een Volkswagen hem nooit wegdoen, want ze zijn smoorverliefd op hun voertuig.

Veel mensen bezoeken elk jaar de camping en maken foto’s van het antieke wagenpark. Ze bezoeken de verkoopstandjes en genieten van de gezelligheid, die er elk jaar weer heerst.

Verblijven in Zandvoort

Voor wie van ver moet komen zijn er natuurlijk mogelijkheden om te overnachten in Zandvoort. Hier lees je meer over de verschillende accommodaties: Overnachten in Zandvoort of bekijk hier direct de 5 beste hotels in Zandvoort. Of blijf nog een paar dagen extra en geniet van mooie wandelingen in Zandvoort.

Meer info over dit gezellige weekend vindt u op:  https://vintage-at-zandvoort.nl/

IMG_5679
Vintage in Zandvoort
Volkswagen in Zandvoort
Volkswagen Kever
Volkswagencamper