Pride at the Beach Zandvoort 30 juli t/m 1 augustus

Pride at the Beach Zandvoort is een van de grootste evenementen van onze badplaats. Het vindt dit jaar plaats op zondag 30 juli tot en met dinsdag 1 augustus in Zandvoort. Het doel van dit evenement is om te laten zien dat iedereen welkom is in Zandvoort, ongeacht hun seksuele geaardheid of genderidentiteit.

Er zijn tal van activiteiten en optredens tijdens Pride at the Beach Zandvoort, waaronder optredens van veel populaire artiesten, dj’s en dragqueens. Er is ook een grote parade door het centrum van Zandvoort. Iedereen kan vooral tijdens dit weekend zichzelf zijn en trots zijn op wie hij/haar/hem is. Het is altijd fijn om te zien hoe mensen samenkomen om te vieren dat iedereen moet kunnen zijn zoals hij/haar/hem zich voelt. De sfeer tijdens Pride at the Beach Zandvoort is dan ook altijd fantastisch. Iedereen voelt zich welkom.

De Pride at the Beach Zandvoort is zonder twijfel altijd een groot succes en het is duidelijk dat het een belangrijk evenement is voor de lhbtq+-gemeenschap in Zandvoort en ver daarbuiten.

Verblijven in Zandvoort

Voor wie van ver moet komen zijn er natuurlijk mogelijkheden om te overnachten in Zandvoort. Hier lees je meer over de verschillende accommodaties: Overnachten in Zandvoort of bekijk hier direct de 5 beste hotels in Zandvoort. Of blijf nog een paar dagen extra en geniet van mooie wandelingen in Zandvoort.

IMG_5331
IMG_5299
IMG_5345
IMG_5350
IMG_5307