Cycling Zandvoort

Cycling Zandvoort, 16 juni 2024

Cycling Zandvoort

 

Het Cycling Zandvoort evenement houdt wielerwedstrijden over het circuit van Zandvoort. Je kunt met familieleden, vrienden of collega’s inschrijven voor deze prachtige race. Wat is er mooier dan op het wereldberoemde circuit van Zandvoort te fietsen. Er zijn verschillende afstanden die afgelegd kunnen worden. Zoals de 4 of 8 uurs race. De 4 en 8 uurs race starten om 11.00 uur.

 

Er is ook een bewonersronde voor iedereen uit Zandvoort en omgeving die graag eens een ronde over het circuit wil fietsen. Geheel gratis en je mag op alles meedoen wat je maar thuis hebt staan. Bijvoorbeeld een (bak)fiets, een skelter, een één wieler of een tandem. Zolang het maar met fietsen/trappen te maken heeft. De bewonersronde start om 10.16 uur.

 

Het volledig programma kunt u vinden op https://cyclingzandvoort.nl/

Verblijven in Zandvoort

Voor wie van ver moet komen zijn er natuurlijk mogelijkheden om te overnachten in Zandvoort. Hier lees je meer over de verschillende accommodaties: Overnachten in Zandvoort of bekijk hier direct de 5 beste hotels in Zandvoort. Of blijf nog een paar dagen extra en geniet van mooie wandelingen in Zandvoort.

Informatie

Informatie kun je vinden op: cyclingzandvoort.nl

circuit run Zandvoort Holiday
wielrenners op circuit
circuit run Zandvoort
Aflossing circuit run