Paardrijden in Zandvoort

Paardrijden in Zandvoort

Liefhebbers van paardrijden kunnen buitenritten maken bij Manege De Baarshoeve. De manege ligt aan de rand van verschillende natuurgebieden en nabij het strand. Hij is door het FNRS kwaliteits systeem met 4 sterren bekroond. U krijgt instructie van gediplomeerde instructrices of instructeurs. Ook de buitenritten gaan onder leiding van deze teamleden.

Voor volwassenen zijn er mogelijkheden om op alle dagen van de week een bosrit, duinrit of een strandrit te maken. Wel moet u zich telefonisch aanmelden 023 – 571 58 94. Paardrijden op het strand is ook mogelijk (zelfs in de zomer). Er zijn ook bijzondere ritten mogelijk (graag op aanvraag).

Bij een buitenrit wordt rekening gehouden met de ervaring en wensen van de deelnemers. Er wordt gereden in groepjes van vier. Bij te weinig deelnemers kan de rit verplaatst worden. De duur van een duinrit is doorgaans twee uur, een strandrit duurt minimaal 3 uur. Maar hier kan vanaf geweken worden, indien u dit wenst. Voor een buitenrit gelden speciale voorschriften.

De bos en duinrit

Deze bos en duinrit is voor de gevorderde ruiter die de galop goed beheerst. Gedurende de bosrit gaan we stappen draven en galopperen. Rijkleding is verplicht.

De Strandrit

Deze strandtrit gaan via de duinen naar het strand en weer terug naar de manege (dit is een 3 uurs rit). Dit is alleen voor geoefende ruiters en vanaf 12 jaar.

Adres       

Manege de Baarshoeve, Keesomstraat 15, 2041 XA Zandvoort. Tel. 023 – 571 58 94

Website: https://www.debaarshoeve.nl/

paarden-op-het-strand-zandvoort-strandvakantie-horseriding-beach-zandvoort-holiday
Paardrijden in de bossen